Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2010.12.13. 21:14 Fidelitas Esztergom

Még a Bazilika nagyharangját is ellopták volna

Humorosnak szánt kis performanszt mutatott be a Societas országos és megyei szervezete a múlt heti esztergomi testületi ülésen, ahol takarékpersellyel és elemlámpával ajándékozták meg a Fidesz képviselőit.  Zárójelben jegyzem meg, hogy a Societas esztergomi szervezete csak papíron működik, semmit sem tettek a városért, programjaik, elképzeléseik nem voltak, ráadásul még az elnökük sem esztergomi, hanem egy Sárisápról importált „idegenlégiós”. Tehát megállapítható, hogy gyakorlatilag nem is léteznek. Ezt eddig soha nem hoztam fel, hiszen nem illendő, hogy a már amúgy is a földön fekvő szerencsétlent még jól meg is rugdossák.  

 

Ennyit a zárójelről. A Societas múlt heti ajándéka a fideszes képviselőknek akár jópofa is lehetett volna, ha lenne rá "jogalapjuk".  Ezért kérem, engedjék meg, hogy legalább így virtuálisan mi is kedveskedjünk egy kicsit önöknek, ezzel az önök számára oly kedves színű, vörös talicskával. Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy az elmúlt nyolc évben az önkormányzatoktól elvett több zsáknyi pénzt legyenek oly kedvesek és talicskázzák vissza a magyar települések összevissza foltozott, nyomorúságos kis erszényéibe. Amikor ez megtörténik, akkor beszélhetünk az esztergomi gondokról, tisztelt „pesti, tatabányai, sárisápi, még véletlenül sem esztergomi” urak. De addig, amíg ez nem történik meg, jobb lenne, ha minden ifjúszoci kis titán futólépésben rohanna vissza Pestre összeszámolni az egyre nagyobbra duzzadó "Börtön-szocialista frakció" új és régi tagjait. Van belőlük bőven… Közben meg gondolkodjanak el azon, hogy ahova a magyar települések jutottak az elmúlt években, az jelentős részben az önök MSZP kormánynak köszönhető, ami még a Bazilika nagyharangját is ellopta volna, ha teheti.

 

Végül még egy zárójeles megjegyzés: azt meg végképp ne gondolják, hogy Esztergom elsötétítéséhez az önök rablópolitikájának semmi köze. A zseblámpájukat meg legközelebb inkább adják Zuschlag János, ex-ifjúszoci vezérének. Jó lesz az neki a börtön sötétjében Népszavát olvasni…

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiscsillag187 2010.12.14. 10:38:24

Nagyon jó ez a bejegyzés, és mennyire igaz. Azért az felháborító, hogy egy esztergomi sincs a societasban, mégis úgy viselkednek, mintha bármi közük lenne ehhez a városhoz.
Mellesleg Trétényi Évának köszönhető a közvilágítás hiánya, ami miatt már 3 embert ütöttek el a város kivilágítatlan utcáin!!!

tacs.blog.hu/2010/12/12/az_emberek_elete_van_veszelyben
süti beállítások módosítása