Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2010.10.08. 14:08 Fidelitas Esztergom

Adománygyűjtés a kolontáriaknak!

Segítsünk a „vörösiszap katasztrófa” áldozatainak

A Fidesz, Fidelitas esztergomi csoportjai többször szervezettek már adománygyűjtést a rászorulóknak. Örömmel vittük az esztergomiak felajánlásait a Felvidékre, Erdélybe, Kárpátaljára és szűkebb hazánk árvízzel sújtott területeire. Mindezt nem tehettük meg volna, ha Önök, tisztelt Esztergomi Polgárok nem segítik nagylelkű felajánlásaikkal akcióinkat. Most, amikor Kolontáron az utóbbi évtized egyik legnagyobb katasztrófája történt ismét az Önök segítségét kérnénk. Tisztelettel kérünk, minden segíteni akaró Esztergomi Polgárt, hogy amennyiben lehetősége van tárgyi felajánlásokat tenni, akkor a lentebb felsorolt tárgyakból minél többet hozzanak az esztergomi Fidesz irodába.

 

A helyiek szerint most a következő tárgyakra van a legnagyobb szükség:

 

Gumicsizma, esőkabát, erősebb gumikesztyű, marmonkanna, egészségügyi maszk és egyéb olyan tárgyak, amik a kármentésben segíthetnek.

 

Az adományokat 2010. 10. 11.- 2010. 10. 15.-ig az esztergomi Fidesz irodába (Bajcsy Zs. u. 41.) várjuk, 17 órától 19 óráig.

 

További információ: 06205520310

1 komment

http://esztergom.fidelitas.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidelitas Esztergom · http://esztergom.fidelitas.hu 2010.10.10. 10:41:11

Most jött a hír: Szükség lenne még tartós élelmiszerekre és fertőtlenítő, tisztítószerekre! Köszi
süti beállítások módosítása