Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2010.01.19. 21:50 Fidelitas Esztergom

"Tisztesség, szakértelem, lendület" szocialista módra

Tisztelt Winkfein Csaba képviselő úr!

 

Engedje meg, hogy gratuláljak a napokban megjelent óriásplakátjaihoz. Mint az a fotón is látható nagyon szépen mutat a havas fenyők előtt a piros-fehér-zöld színekben pompázó plakát. Szinte öröm rá nézni. Fiatal, vidám politikus mosolyog le ránk, akinek láthatóan semmire sincs gondja. A piros sávban látható „Winkfein Csaba” felirat szinte vonzza az ember szemét. Csak a zöld sávban található három szóval nem tudok mit kezdeni: „TISZTESSÉG, SZAKÉRTELEM, LENDÜLET”.

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muzslai Zsitva Ágnes · https://www.facebook.com/esztergomieletkepek.kulturalisajanlo/ 2010.01.21. 14:44:27

Winkfein képviselő úr kampánytábláján olvasható tisztesség szóról elsőként az jut eszembe: tisztességesen tönkretették az országot, az emberek zömének életét. Szakértelem gondolom arra vonatkozik, hogy a korrupció, a pénz lenyúlások szempontjából szakértőknek bizonyultak. Gondoljuk a BKV-s végkielégítésekre és egyéb visszaélésekre. Ami a lendületet illeti lendületesen a több százezres munkanélküli, kilakoltatott családok ezrei és a koldusok országává tették nyolc év alatt Magyarországot.Köszönjük ebből többet nem kérünk.

Fidelitas Esztergom · http://esztergom.fidelitas.hu 2010.01.21. 14:51:50

Teljesen igaza van. Egyre mélyebben van mindenki, csak csúszunk és csúszunk lefelé. Nem hiszem, hogy kolbászból lesz a kerítés,ha győzne a fidesz, mert sajnos nem, de legalább induljunk már el felfelé a gödörből. Ez a szocikkal nem fog menni soha! Hiszen már bizonyítottak, kommunistaként is: Rákosi, Kádár, stb. és szociként is: Horn, Medgy, Gyurcsány, Bajnai és párttársai. Nem kérünk belőlük!!!
süti beállítások módosítása