Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2009.04.27. 14:47 Fidelitas Esztergom

"Muflon parti"

Párkányi barátainkkal az MKP ICS Via Nova csoportjával közösen múlt hét szombaton rendeztük meg az idei év első „Muflon partiját”. A partin sok kedves barátunkkal együtt az MKP ICS Via Nova országos elnöke Nagy Péter is részt vett.

A „vadmenü” a következőkből állt: Előételnek egy igazi felvidéki muflon gulyást kóstolhattunk a párkányiak lassan már legendává váló szakácstudományának köszönhetően. A második fogást mi készítettük, ami a Cegléd környéki erdőkből származó őzből és vadnyúlból készült vadpörkölt volt. A „Muflon parti” igaz történetéhez az is hozzá tartozik, hogy azok sem maradtak éhen, akik nem bírták a sok „vadságot”. Ők a parti háziasszonya által grillezett csirkehúsiból falatozhattak, egy kis salátával.

A kiváló hangulatot Filip Gyuriék különleges „kerti koncertje” fűszerezte – természetesen - igen nagy sikerrel. Még a Sountrack korszakból származó Sweet home Alabama, Big gun és az új, sláger gyanús saját dalok után mindenki jól belakmározott az ínyencségekből, hogy aztán az est további részét már jóllakva kedélyes borozással és cseverészéssel töltse. 

Egy kis ízelítő a „Muflon partiról” készült képekből:

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herke · http://www.hidlap.hu 2009.04.28. 20:13:46

Rosszabbul éltek, mint 4 éve vazze.

Fidelitas Esztergom · http://esztergom.fidelitas.hu 2009.04.29. 10:35:02

Köszönjük az elmés hozzászólást herke, alias CSJ.Amúgy miért nem a saját neveden írsz ide?
süti beállítások módosítása