Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2009.05.29. 18:31 Fidelitas Esztergom

Emlékezzünk együtt: 1920. júnus 4. Trianon!

 

Programváltozás: új helyszín!

A 89 éve aláírt trianoni békeszerződésről és annak következményeiről emlékezünk meg 2009. június 4.-én 20:30-kor.

 

Helyszín: Esztergom, Szentgyörgymező, Trianon emlékmű

 

Megközelítés: Az Erzsébet-parkból indulva a kerékpáros úton Búbánat irányába, a Horvát Géza sor melletti parkban.

 

Beszédet mond: Heer Ádám a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmányának elnöke, Nagy Péter az MKP Via Nova ICS országos elnöke és Steindl Balázs az esztergomi Fidesz szervezet elnöke.

 

Kérjük, mindenki hozzon magával egy mécsest!

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigBlueI 2009.06.03. 07:42:30

Hát fiúk, lányok! Én megnéztem ezt a "Trianoni emlékmű"-vet hétfőn. A legtöbb ember ugye a kerékpárútról vehetné észre, mert a Horváth Géza soron csak az jár, aki ott lakik. Én simán elmentem volna mellette, ha valaki nem mondja, hogy hol keressem. A kerékpárút felől SEMMI nem jelzi, hogy van itt VALAMI, az emlékmű háttal áll a kerékpárútnak, úgy néz ki, mint egy síremlék akármelyik temetőből. A másik oldalán egy tk. semmitmondó idézet, az oszlop körberakva bazalkockákkal. Se egy virág, se egy felirat. Ez az emlékmű BÁRMINEK lehetne az emlékműve, az esztergomiakon kívül a kutya nem fogja tudni így, hogy mi ez. Az oszloptól nézve kb. 11 óra magasságában van négy kiöntött betontalp. Ott mi lesz? Padok?

Remélem, hétfő óta már történt valami helyzetjavulás, mert ez így nem kóser:(
süti beállítások módosítása