Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2009.05.10. 09:21 Fidelitas Esztergom

„S@ggkényeztetés”

Miavecz Jenő hozzászólása egy esztergomi civil honlapon:

„Szia János!

Megpróbáltam elérni a helyi fidelitas oldalát. Sajnos nem elérhető.

Így csak az általad kiemelt részeket volt módom megismerni.

Ennek alapján szerintem ifjú Herr mester szimpla nulla, már ami a politikát illeti. Biztosan van-és tudom is, hogy van- az életnek olyan területe, amelyre rátermett.

Na ez nem a politika. Szerintem még nem tudja, hogy az egyszerű s@ggkényeztetésnél azért több szükségeltetik a politizáláshoz.

Ráadásul rossz / hátsó/ felet választott. :)

De még fiatal, módja lesz korrigálni.”

 

Tehát, akitől az előbbi hozzászólást olvashattátok, bármenyire hihetetlen, egy esztergomi képviselő.

Válaszolnék bővebben, de még a nevemet sem tudja pontosan leírni ez az ember.

Így hát csak egy dolog maradt: Gratulálok Miavecz Jenő képviselő úr! Ön egy igazi, „úriember”! Így „kell” ezt csinálni! Ezt a stílust megengedni magának, ennyi „tapasztalattal” a háta mögött, szégyen.

Ennyit Önről...

További szép napot, "szimpla nulla" képviselő úr!

Tisztelettel: Heer Ádám

 

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Péter 2009.05.14. 12:37:45

Ezzel hogy reagálsz az ilyenekre, csak azt éred el hogy többen fogják olvasni és kiröhögni téged. Szerintem el kellene engedni ezeket a füled mellett.

Fidelitas Esztergom · http://esztergom.fidelitas.hu 2009.05.14. 17:04:19

Nem feltétlenül, lássák csak milyen ember igazából MJ képviselő úr. Tudják csak meg, hogy Miavecz úr szerint milyen stílusban kellene politizálni (minősítgetni, stb.) manapság. Amúgy nem hiszem, hogy az ilyen „kritikák” miatt bárkit is kiröhögnének. Éppen fordítva. De igazad van, inkább tényleg hagyjuk ezt az embert. (Pörögjön csak tovább a saját tengelye körül.)
Nem érdemes vele tovább foglalkozni.
süti beállítások módosítása