Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2010.01.19. 21:41 Fidelitas Esztergom

2. SZAKÉRTELEM

Tisztelt képviselő úr, kérem segítsen nekem mert nem nagyon értem, hogy mire gondolt a második szó kapcsán ami nem más, mint a „SZAKÉRTELEM”. Kérem árulja el, hogy önnek a „SZAKÉRTELEM” szó igazából mit is jelent? Azt, hogy a magyar társadalomnak szinte nincs egyetlen olyan területe sem, ami ne került volna az elmúlt 8 év szocialista kormányzás eredményeként mély válságba? Vagy azt, hogy szintén az önök kormányzásának köszönhetően az euro bevezetésétől „fényévekre kerültünk”? Esetleg az ózdi szocialista polgármester „szakértelmére” gondol, aki hosszú éveken keresztül állította, hogy rendelkezik érettségi bizonyítvánnyal, aztán nemrég kiderült, hogy soha nem is volt neki? Higgye el, tényleg nem értem pedig a Magyar Értelmező Szótár elég röviden és egyértelműen fogalmaz, hogy mi is az a „SZAKÉRTELEM”. A biztonság kedvéért ezt is bemásoltam ide önnek.

 

Szólj hozzá!

http://esztergom.fidelitas.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása