Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2010.01.19. 21:37 Fidelitas Esztergom

3. LENDÜLET

Végül kérem adjon némi felvilágosítást, hogy az ön értelmezésében mit jelent a „LENDÜLET” szó. Netán a „dübörgő gazdaságot”, a lerokkant pannon pumát? Esetleg a lendületesen emelkedő törlesztő részleteket, államadósságot, munkanélküliséget? Vagy a bíróság előtt lendületesen szabadkozó Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát? Nem tudom, hogy erre gondolt-e, éppen ezért bemásoltam a „LENDÜLET” szó definícióját is önnek.

 

Végezetül nézze el nekem, hogy itt értetlenkedem és nem akarom megérteni az ön remek kampányüzenetét: „TISZTESSÉG, SZAKÉRTELEM, LENDÜLET”. De árulja már el a fent említett „urak” nem az ön egykori és aktuális főnökei, párttársai és kollégái, akikkel ön az elmúlt 4 évben együtt szavazott a parlamentben?

 

A mielőbbi változásban reménykedve:

Heer Ádám

Fidelitas Esztergom

 

Szólj hozzá!

http://esztergom.fidelitas.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása