Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2012.11.10. 13:39 Fidelitas Esztergom

MEGHÍVÓ - "Communa Nova" Nemzeti Szalon - Kerényi Imre

1848as_zaszlo.png

MEGHÍVÓ 

 

Communa Nova” Nemzeti Szalon tisztelettel meghívja Önt és Kedves Családját, Barátait a Nemzeti Szalon első előadására, amelynek vendége: 

KERÉNYI IMRE

Kossuth és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, a Nemzeti Könyvtár kialakításáért, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott.

A Nemzeti Szalon célja, az Esztergomért tenni akaró, polgári értékrend mentén cselekvő és gondolkodó közösség szervezése, fejlesztése ill. a Szalon előadás sorozatainak kapcsán az adott kulturális, gazdasági, politikai terület bemutatása, szélesebb perspektíva nyújtása. Az előadásokra mindenkit szeretettel várunk, akit megérint Esztergom és az Ország sorsa.

Helyszín: Várkávézó, Szent István tér 1. (bejárat a Vármúzeum felől, a Bazilika mellett)

Időpont: 2012. november 16. (péntek), 18 óra

Beszélgetőpartner: Heer Ádám a Fidelitas Országos Választmányának alelnöke

Támogatónk: Várkávézó, Padlizsán Étterem

Rendezvényünkre a belépés díjtalan! Szeretettel várjuk!

 

 

Szólj hozzá!

http://esztergom.fidelitas.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása