Fidelitas Esztergom

A Fidelitas Esztergom csoportját 2002-ben alapították nemzeti, konzervatív és kereszténydemokrata gondolkodású fiatalok. Csoportunknak jelenleg 50 tagja van. Rendszeresen szervezünk programokat (könyvbemutatók, filmvetítések, kirándulások, Polgári Est, karitatív tevékenység, stb...) Csoportunk szívesen látja és várja az aktív munkában részt venni kívánó fiatalokat! esztergom.fidelitas.hu

Friss topikok

Polgári gondolkodású fiatalok fóruma

2009.01.15. 14:17 Fidelitas Esztergom

Hajrá Ferencváros!

 Röviden a múlt hétről: A hírekből értesülhettünk róla, hogy emeszpések gyilkolják egymást egy iskolában, tovább tart a gáz mizéria és vasárnap választottak a ferencvárosiak.

Érdemes lenne kicsit bővebben boncolgatni a csepeli gyilkosság kérdését, de azt hiszem, kegyeleti okokból talán ez nem lenne most ildomos. Inkább egy kicsit a botrányoktól hangos, lassan már hírhedtté váló ferencvárosi időközi választásról írok néhány sort.

A lemondott szdszes Gegesy Ferenc parlamenti mandátumáért folytatott választási küzdelem első fordulója hivatalosan eredménytelen volt. Bár a végeredmény több mint árulkodó. Az SZDSZ egyik legerősebb bástyájának tartott IX. kerületben a Fidesz jelöltje, Bácskai János elég rendesen elverte a port a „szocialista” Bánsághi Tamáson és a „liberális” John Emesén.

A gyakorlatban még mindig működő szoclib kormánykoalíció vesztésre álló jelöltjei nem sokat sopánkodtak, hanem rögtön munkához láttak. Azt csinálták, amihez a legjobban értenek: csúsztattak, ködösítettek és riogattak. Természetesen kedvenc fegyverüket sem voltak restek előhúzni a farzsebből és ismét kijátszották a rettenetes, de már igencsak elkopott „szélsőjobb kártyát”.

Szinte már megszokhattuk, ha bajban vannak a szocik és kitartottaik, akkor rögtön mesterségesen kreált náci hordák, fasiszta fenevadak és hungarista huligánok tömegei lepik el az utcákat és tereket. Pontosabban fogalmazva, ha az utcákat és tereket nem is, de a szocik gondolati síkját mindenképpen. Bánsághit és Johnt még mindig a szélsőjobb állítólagos iszonyatos előretörése izgatja. Megint félelmet akarnak kelteni. A cél összemosni a szocik által életre nyalt néhány „minta nácit” a jobboldallal. Csak nem veszik észre hogy ez lejárt lemez már. Unalmas, poros és vacak. Kedves John és Bánsághi képviselőjelöltek hát nem hallják, hogy mennyire hangosan és hamisan serceg ez a fülgyilkos hazugságária?

Gyaníthatóan már rég nem. Belesüketültek…

A riogatás témakörét lezárva, úgy gondolom, hogy a részvételi adatokkal most nem érdemes foglalkozni. Január 25.-én úgyis minden kiderül. Lesz majd akkor elég szélsőjobbozás!

Ezzel ellentétben a szoclib média mentegetőzését nem hagyhatom szó nélkül. Azt állítják: „Nem érdekelte különösebben a főváros IX. kerületében élőket a ferencvárosi időközi népszavazás.”(Népszava) Hát igen, ez is egy vélemény. Szerintem viszont a ferencvárosi „mintavételt” elemezgetve, a mostani Magyarország egy olyan beteghez hasonlít, akit a szoclib kormányok állandó ármánykodásukkal, hazugságaikkal hosszú éveken át mesterséges kómában tartottak. De most végre elkezdte, sőt egyre jobban elkezdi mozgatni elgémberedett, legyengült ujjait. Már hiába pumpálják testébe kétségbeesetten az egyre jobban megnövelt álszocialista álomkórt. Nincs hatása. Kezd rá immunissá válni a beteg, és az ország is.

 

Tehát, hajrá Ferencváros! Hajrá Bácskai János!

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása